Kedves Látogatónk!


Pápadereske község Képviselő Testülete és az itt élő lakosság nevében, tisztelettel köszöntöm a honlapunkra látogató, kedves érdeklődőket.


Ez a csendes, mindennapjaink nyugalmát biztosító kis település, Pápától Dny. –i irányba a Pápa – Devecseri síkságban helyezkedik el.
A 280 lakost számláló kis község, földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően, közúton könnyen megközelíthető. Pápától 6 kilométerre fekvő települést, Ény. – i irányból a Pápa – Sárvári, Dk. - i irányból pedig a Jánosháza – Pápai út érinti, ami Dákánál a két utat összekötő úton pár száz méterre érhető el.
A megújuló honlapunkon, szeretnénk elérni, hogy múltunk, maradandó és hiteles adatait tudjuk feltárni a jövő nemzedékének, illetve a település után érdeklődőknek egyaránt. Látogatóink számára olyan falukép, kialakításán munkálkodunk, ami mind külső, mind belső, tartalmában vonzó és hiteles képet tud nyújtani, és mindez illeszkedik az itt élő emberek igényeihez is.
Szeretnénk betekintést adni, mindennapi dolgainkról, tájékoztatást a közügyekről, közérdekű információkról, gazdálkodásunk átláthatóságáról.
A feltöltött képek segítségével pedig, egy összeállítást szeretnénk közzé adni településünk mindennapjaiból szeretnénk megmutatni, hétköznapjainkat és ünnepeinket, közelebb vinni Önökhöz a községben élő embereket.

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, ha internetes kalandozásaik során, felkeresik honlapunkat és érdeklődést mutatnak, településünk iránt.

 

Tisztelettel:

Németh Tibor
 polgármester
(06-70/332-8174)

Go to top